7/31/2008

Shit, det var länge sen man skrev här.
Så blir det när man jobbar hårt. Vet inte vad man ska skriva.
Fatta inte vad dem bloggare skriver varje dag, massa skit antag jag.
För dem kan ju omöjligt skriva nåt spännande och kul varje, då hade dem inte suttit framför datorn och skrivit det.

Har tagit min första dopp för året i helgen. Det var riktigt fin och varmt i vattnet i Vättern. Trodde inte det var så varmt.
Ska kanske dit igen på fredag innan "kylan" kommer :P
Sen är det ju bara 9 dagar kvar till vi ska till Mallorca och bara slappa.

Aion: står på deras koreanska hemsida att dem meddelar 13/8 om dem ska har en close beta till eller går till Open Beta. Hoppas open så man kan lira lite...

Åter till jobbet... eller lunch. Hoppas varmen håller sig till 8/8 sen får det gärna blir lite kallare :P

7/19/2008

7/11/2008

Fredag, oh härliga fredag. En speciellt fredag idag. Efter kl 16:30 har jag 2 veckor semester!
Ska vara skönt med lite semester. Även om det är bara 2veckor och har inget speciellt inplanerat.
Kanske åka ner till Ängelholm. Ska ju åka till Mallorca om en månad. Det ska blir kul, kan pricka av det från karta på ställen man har varit på.

Spel - läste att Activision och Blizzard slås ihop. Kan ju inte blir bättre. Gillar spelen från Activision och med Blizzard så kan det inte blir dåligt. Hoppas dem gör något nytt spel snart.
Aion är som sagt i tredje fasen av sin beta test. Den kommer håller på tills 21/7. Efter det får man hoppas att det blir en OB period så man får lira detta grymma MMORPG.
Såg en artikel om Hell Kitchen spel -.- Finns det inget stop på vad man kan göra en spel för. Kommer ju inte sälja så bra så varför inte lägga pengarna på att göra något mer seriös.
Tur man har torrents sidor, tänk på allt skit som finns. Allt pengar som man skulle har lagt på spel/filmer som man tycker att dem borde BETALA oss för att dem har lurat oss att slösa vår tid på sånt skit.

Wii - Detta nyhet kanske får Lizz att köpa wii -fit :P

Kom-i-håg: PHP-beginners - läsa på semestern

7/09/2008

Onsdag, lill-lördag när man var student. Då brukar det blir Kåren och lite bar-tömning.
Men nu är det vanligt dag. Jobbar som vanligt.
Kollade lite runt på forums och läser lite comicstrip. Blir det när det är lite slö på jobbet.
Men annars är det full rulle.

Wai - presenterade mig till Google reader för ett tag sen. Riktigt bra tjänst från google. Håller redan på alla dina favorit sidor, om dem uppdateras så får du en meddeland på det, tekniken heter RSS. Visste vad RSS var innan man hade inte våga/orkat prova på det, men det verka vara användbar och kul. Sen kan man "bokmärka" en artikel, t.ex. en tutorial, så man kan går tillbaka senare om man vill.

7/08/2008

Första man läser på aftonbladet.se - Asiater som odlar cannabis i 6 villor i Skåne .....
Asiater har en affärssinne som ingen annan :P

7/07/2008

Ängligen måndag! Just kidning. Helgen har varit kort.
Var på bröllop i lördags. Det var Lizz andra bror som gifte sig med sin Linda. (Lizz's båda brors tjej heter Linda.) Bröllopet var i Katrineholm.
Ceremoni var fin, vädret höll sig soligt till vigseln var över, då regnade det lite. Gjorde inte så mycket vi var ändå inomhus. Maten var god och det var buffé så man fick äta hur mycket man ville :P. Gillade mycket det vitlöksmarinerad skaldjuren. Tårtan var mäktigt med 3 olika choklad(?).
Festen efter maten var inte så illa heller. Mycket sprit,fest och dans.

Det ända negativa man kunde säga om helgen var nog staden, Katrineholm.
Vi bodde på en vandrarhem som var dyrt och lågt standard. Kom hem efter bröllopet och ser några finländare sova på tv-rummet golv, avdankad av öl-drickande. Inget höjda hem iaf.
Och dagen efter när vi skulle hämta våra bil, så såg vi det. Någon/några hade försökt bryta sig in till våra bil. Bensin tanklocket var sönder och uppbruten. Precis som dem 3 andra bilarna som stod på den parkeringen. Helt **** up! Dem fick inte med sig någon men ändå. Dem tog inte ens bensin, dem hade väl bara tråkigt i den hålan. Fyfan! Fick ingen bra intryck av Katrineholm iaf.

Hälsning till Mikael. Hoppas bakfyllan släppte sig till slut. Kry på dig. Dyker säkert upp fler tillfälle för bad i sjön :D

7/03/2008

Snart är dagen över på jobbet.
Har hunnit med mycket idag. Tagit fram nya modeller till 3 olika projekt och minst 5 ritningar till varje projekt också. Tiden går så mycket fortare om man har något att göra hela tiden.
Ska hem och kolla på TV och lira lite Wii eller CoD4 - Boom! Headshot! :D
Blir inte mer avslappande än skjuta huvud av folk online :P

Såg bilder på Ronaldo, en av världens bästa fotbollspelare, då. Men kollar in han nu.
Länk. Har sett bilder på en fet Ronaldiho också. Kataskrof.
Man kanske blir automatisk fetare med åren :P
Torsdag, en dag till fredag. Woohoo.
Tiden går snabbare nu på jobbet. Börjar blir van med tiden och arbetsuppgifterna.
Ibland kan det vara lite och göra, men tror det blir mer när vi har fått in en säljare till på företaget.

Beställde och en resa till Mallorca igår. Det blir en resa till Cala Mayor. Kostade runt 13kkr. Hoppas det inte blir prisdrop nu när man har beställt. Men med min vanliga tur gör det så snart.
Avresa om ca en månad, längta!

Hittar en musik video som kommer revolutionera musikvärlden. En ny musikgenre som kommer slå stort. Länk.

7/02/2008

Naruto manga:407. Det börjar komma spoiler på kapitel.
Kommer blir en intressant kapitel. Pein anfaller Konoha och Naruto, Shikamaru och Kakashi löser mysteriska koden Jiraiya lämnade efter sin död.
Kul "easter egg" till firefox 3.
Skriv in "about:mozilla" eller "about:robots" i adress fältet.

Rolig, nördig skämt:
A helicopter was flying around above Seattle when an electrical malfunction disabled all of the aircraft's electronic navigation and communications equipment.

Due to the clouds and haze, the pilot could not determine the helicopter's position. The pilot saw a tall building, flew toward it, circled, and held up a handwritten sign that said "WHERE AM I?" in large letters. People in the tall building quickly responded to the aircraft, drew a large sign, and held it in a building window. Their sign said "YOU ARE IN A HELICOPTER."

The pilot smiled, waved, looked at his map, determined the course to steer to SEATAC airport, and landed safely. After they were on the ground, the copilot asked the pilot how he had done it.

"I knew it had to be the Microsoft Building, because they gave me a technically correct but completely useless answer."


Kung-Fu power
Glömde skriva något igår.
Gjorde väl inget speciellt igår. Jobbade på som vanligt.
Kollade runt lite på nätet. Såg en film, eller snarare en klipp. Otroligt välgjort. Man ser inte direkt att det är en datoranimation som man inte läste om det.

Idag börjar dagen men lite jobb som vanligt.
Läste lite om E3 ska starta snart- För er som inte vet vad E3 är kan jag berätta att det är en jättestort spelmässa andra sidan Atlanten. Såg en klipp om kommande spel till PS3, och måste säga att man blir minst sagt sugen på att införskaffar sig en PS3.
Bland annat Resistance 2, Killzone 2, MGS 4 (släppte 2v sen), Little Big World, m.m.
Själv ska jag spara tills Grand Turismo 4 kommer till PS3.