7/07/2008

Ängligen måndag! Just kidning. Helgen har varit kort.
Var på bröllop i lördags. Det var Lizz andra bror som gifte sig med sin Linda. (Lizz's båda brors tjej heter Linda.) Bröllopet var i Katrineholm.
Ceremoni var fin, vädret höll sig soligt till vigseln var över, då regnade det lite. Gjorde inte så mycket vi var ändå inomhus. Maten var god och det var buffé så man fick äta hur mycket man ville :P. Gillade mycket det vitlöksmarinerad skaldjuren. Tårtan var mäktigt med 3 olika choklad(?).
Festen efter maten var inte så illa heller. Mycket sprit,fest och dans.

Det ända negativa man kunde säga om helgen var nog staden, Katrineholm.
Vi bodde på en vandrarhem som var dyrt och lågt standard. Kom hem efter bröllopet och ser några finländare sova på tv-rummet golv, avdankad av öl-drickande. Inget höjda hem iaf.
Och dagen efter när vi skulle hämta våra bil, så såg vi det. Någon/några hade försökt bryta sig in till våra bil. Bensin tanklocket var sönder och uppbruten. Precis som dem 3 andra bilarna som stod på den parkeringen. Helt **** up! Dem fick inte med sig någon men ändå. Dem tog inte ens bensin, dem hade väl bara tråkigt i den hålan. Fyfan! Fick ingen bra intryck av Katrineholm iaf.

Hälsning till Mikael. Hoppas bakfyllan släppte sig till slut. Kry på dig. Dyker säkert upp fler tillfälle för bad i sjön :D

Inga kommentarer: