6/30/2008

Tjänare
Måndag igen. Har inte hänt så mycket på helgen. Kollade på några filmer.
Rendition - handlar om en egyptisk/amerikansk som blir anklagad för terrorist attentat som han inte har begått. Han var på fel plats på fel tid och kände fel personer. Det står inte på filmen att det är "bas on a true story" men kan tänka mig att det kan har drabbat en eller två personer. Hemsk om man tänker djupare vad regeringarna äntligen kan göra om dem ville. (FRA har väl snappat upp denna inlägg nu. - terrorist, attentat, amerikansk).
What happens in vegas... - Var överraskad över att det var riktigt kul på vissa scener. Såg det med skeptisk ögon från början. Kunde ju ser vad handlingen skulle blir men det var kul ändå, och jag skrattade in många av scenerna.
Kollade på Lost avsnitt 12,13,14. Vet inte vilken säsong det är på nu men kommande säsong måste vara det sista. Vet inte hur långt dem kan dra ut den....

Diablo 3 ska kolla. Ser grymt ut. Ljudet och grafiken är på hög nivå. Ska blir spännande om det kommer någon beta, så man kan testa ut den. Finns några filmsekvens på gametrailer.

Inga kommentarer: